Shellac

Nagestudio Manhattan-Nails werkt graag met het topproduct Shellac. Shellac is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van nagelverzorging en is uitgeroepen door “Nail Readers Choise” tot beste GelPolish Product Wereldwijd 2011. Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Het is een hybride nagellak, welke je draagt als gel en gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Shellac word aangebracht als een lak. Je hebt nodig: alleen een flesje en een kwastje. Je hebt vrijwel geen droogtijd, omdat het met behulp van UV wordt uitgehard. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!
Dat is een professioneel product dat uw nagels een mooie kleur geeft en veel sterker maakt. Shellac is een unieke nagellak, welke je draagt als gel. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Er is keuze uit 42 fenomenale kleuren van diep rood tot kleurtjes die bijna niet opvallen, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. Shellac is binnen 10 minuten verwijderd en is ook geschikt voor teennagels.

Nagelstudio “Manhattan Nails”  is een offcial CND Shellac Certified Salon.shellac - Manhattan Nails

Nog even alle voordelen op een rij:

– 14 dagen lang onbeschadigde nagels met een perfecte glans
– Geen lange behandelingen
– Gemakkelijk en veilig verwijderen.
– Vijlen is niet nodig
– Bijna geen droogtijd want het word met UV uitgehard

Shellac certified - Manhattan Nails